fbpx

Beställ online,
betala smidigt med faktura

1. Registrera er som företagskund eller logga in
2. Välj mat i menyn och tid för leverans
3. Hämta i restaurangen.
4. Njut av maten!

Vill ni ha maten levererad till ert kontor (innanför tullarna i Stockholm), maila fredrik@fafelle.com. Beställningen behöver vi få senast dagen innan.

Är det mer bråttom kan ni använda våra leveranspartners, Bolt, Uber Eats, Foodora eller Wolt.

REGISTRERA & BESTÄLL

Vi hjälper gärna till med catering för era speciella event!

Vi hjälper gärna till med fantastisk, 100% växtbaserad mat till er konferens, kickoff, teamsmöte eller annat event! Tillsammans med vår stjärnkock Joel Åhlin sätter vi ihop en skräddarsydd lösning för just ert företags tillfälle och behov. Hör av dig till oss med era önskemål så återkommer vi med ett förslag.

KONTAKTA OSS

Smaker från hela världen,
bra för både din kropp och vår planet

Vi började experimentera både med falafel och olika sätt att servera den på. Ett innovativt experimenterande som är en viktig del av vår själ. I taktpinnen håller vår stjärnkock Joel Åhlin som valt att plocka genuina smaker från all världens kök och kombinera det med vår hantverksmässigt tillverkade falafel.

Joel har plockat upp smaker från olika favoritplatser och skapat en bredda av smakkombinationer som gör att det alltid ska vara spännande att komma tillbaka till Fafelle. Ta en smakresa till Marrakesch, Kalifornien eller Ostasiens genom våra bowls, wraps eller nibbles. Se vår meny som ständigt utvecklas.

SE VÅR MENY

Drycker för själen och kroppen, speciellt utvalda att passa Fafelles meny!

Medgrundare Helena Hell är utbildad sommelier och håller ständigt utkik efter spännande nyheter men även klassiker som kan kombineras med våra rätter. Vi gör egna nyttiga smoothies och tonics. Vår Sunshine Tonic är t.ex. som att dricka en solstråle. Du hittar även kombucha, naturliga juicer och mycket mer i vårt ständigt varierande dryckessortiment.

Se våra drycker i vår meny som ständigt uppdateras och lever.

SE VÅR MENY
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM @FAFELLE