fbpx

Äta eller hämta i restaurangen?

Beställ direkt online och slipp köa! Här kan du enkelt förbeställa, betala säkert med swish eller kort och sedan smidigt hämta upp din mat i Fafelle i PK-huset när det passar dig. Ingen kö och bra social distansering!

Fler detaljer och åtgärder presenteras löpande tydligt i restaurangen. Välkomna!

BESTÄLL NU!

Catering till fester, bröllop och större event

Vi hjälper gärna till med fantastisk mat till ert bröllop, födelsedagsfest eller annat event! Tillsammans med vår stjärnkock Joel Åhlin sätter vi ihop en skräddarsydd lösning för just ert tillfälle och behov. Hör av dig till oss med just dina önskemål så återkommer vi med ett förslag.

KONTAKTA OSS

Stjärnan bakom menyn,
Joel Åhlin från Agrikultur

Fafelles meny är vegetarisk, nyttig, spännande och signerad Joel Åhlin!

Joel har arbetat som kock över hela världen i mer än 20 år och har redan uppnått tre stora livsmål i sitt yrke: han byggde upp sina egna restauranger Agrikultur och Bar Agrikultur 2016, skrev sin första kokbok ”Azur” 2017 och båda hans restauranger tilldelades av Michelin Guide 2018, 2019 och 2020 en stjärna för Agrikultur och en Bib Gourmand för lillasysterrestaurangen Bar Agrikultur. Joel älskar att resa och att hitta inspiration från hela världen.

– ”Min ambition är en innovativ snabbmatsrestaurang som serverar fantastiskt goda vegetariska rätter med eller utan falafel i form av bowls, wraps, smoothies, nibbles, mm. Givetvis är hälsa och hållbarhet i fokus och vi ska även vara en plats där vi kan experimentera och bidra till utvecklingen av framtidens växtbaserade kök”. säger Joel Åhlin

SE VÅR MENY
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM @FAFELLE